У понеділок, 21 жовтня ввечері в міжнародному аеропорту "Бориспіль" зупинили обслуговування у терміналах і скасували частину рейсів через забруднення аміаком. Це сталося після того, як на прилеглій до будівлі території обробляли поля.

На місце події прибули бригади швидкої допомоги. Якийсь час людей не випускали з літаків, щоб встановити рівень забруднення і не піддавати їх небезпеці.


Після викиду в повітря небезпечних для здоров'я речовин в аеропорту "Бориспіль" близько 50 осіб звернулися за медичною допомогою.

Щоб перевірити рівень забруднення, співробітники ДСНС здійснили забір проб повітря для встановлення наявності небезпечних речовин. За результатами замірів встановлено наявність у повітрі аміаку (без перевищення гранично допустимих концентрацій).


На даний момент відомо, що затримуються дев'ять внутрішніх і міжнародних рейсів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, SkyUp запускає три нові рейси зі Львова: куди полетимо

Як повідомляв раніше Знай.ua в Раді прийняли доленосне рішення щодо аеропорту в Дніпрі: подробиці

Також Знай.ua писав про те, що в Європу за смішними цінами: Ryanair влаштував грандіозний розпродаж авіаквитків