У столиці правоохоронці спіймали молодика, який намагався зґвалтувати 6-річного хлопчика. Сталося це у вбиральні однієї зі київських шкіл.

Як відзначається, до поліцейських звернулась директор школи та розповів про те, що невідомий зайшов у приміщення туалету та намагався зґвалтувати учня. Вже на місці правоохоронці встановили, що зловмисник проник у школу та в присутності хлопчика оголив свій статевий орган, опісля і взагалі намагався скоїти розпусні дії.

Водночас до копів звернулися батьки учня з іншого навчального закладу із заявою про аналогічну ситуацію. Так, в туалет зайшов невідомий та намагався зґвалтувати їхнього 8-річного сина. Наразі зловмисника затримали. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, який до кримінальної відповідальності раніше не притягувався.

За таке чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що загиблого знайшла його дружина – чоловік скоїв самогубство на балконі.

Як повідомляв портал Знай.uа в містечку Тульчин Вінницькій області 22-річна продавчиня з торгового центру "Європейський" Анастасії Потупайло покінчила з собою через недостачу в касі.

Також Знай.uа писав про те, що у Рівному поліцейський скоїв самогубство через особисті проблеми