У Києві на території одного з університету відбулася жахлива НП, молодого хлопця знайшли повішеним.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 21 жовтня на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Євгена Коновальця, 36-а перехожий знайшов труп молодого хлопця. На місце події оперативно виїхав наряд поліції і бригада швидкої допомоги, але медичним працівникам довелося лише констатувати смерть.

Правоохоронці встановили, що тіло знаходилося на території Київського національного університету культури і мистецтв. Перехожий розповів, що знайшов бездиханне тіло хлопця на обриві в петлі, другий кінець якої був прив'язаний до дерева.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

На даний момент правоохоронці не встановили особу загиблого. Відомо, що йому близько 20 років. Зараз правоохоронці з'ясовують, що ж стало причиною такого відчайдушного вчинку.

В центре Киева на улице повесился парень

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 20 oktober 2019

Нагадаємо, що загиблого знайшла його дружина – чоловік скоїв самогубство на балконі.

Як повідомляв портал Знай.uа в містечку Тульчин Вінницькій області 22-річна продавчиня з торгового центру "Європейський" Анастасії Потупайло покінчила з собою через недостачу в касі.

Також Знай.uа писав про те, що в Рівне поліцейський скоїв самогубство через особисті проблеми