Під Києвом вчора, 18 жовтня, затримали поліцейських конвойної служби, які «обслуговували» ув'язнених: влаштовували їм дозвілля з наркотиками, побаченнями, алкоголем і телефонами. Про це розповіли в ГУ НП області.

Повідомляється, що конвоїри дозволяли членам злочинного угруповання, затриманим в 2014 році за бандитизм, розбійні напади і незаконне зберігання зброї, спілкуватися з кримінальними елементами. При цьому їм забезпечували комфортне перебування у кімнатах для заарештованих, забезпечуючи випивкою і наркотиками.

Порушників затримали, на них чекає суд і виключення з лав правоохоронців.

Конвоїри обслуговували затриманих

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як вже писав Знай.uа, вирваний з путінських катівень моряк розповів, як гнив в "Лефортово".

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що військовий 93-ї бригади спалив російський паспорт, таким чином показав що потрібно зробити жителям окупованих територій.

Портал Знай.uа повідомляв, що в кулуарах осінньої сесії Парламентської асамблеї Ради Європи український режисер Олег Сенцов зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном.