Чоловіка, який відсидів за два убивства, та нещодавно вийшов на волю, знову засудили. Відтак, Дніпровський районний суд Києва помістив зловмисника, який скоїв кілька нападів на столичних жителів, у психіатричний заклад. Про таке повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Нагадаємо, що раніше у Києві затримали 44-річного чоловіка, який у червні виписався з психоневрологічного диспансеру та обґрунтовано підозрюється у кількох нападах із ножем на перехожих. Тоді чоловік підрізав щонайменше чотири люди, серед яких молода дівчина та пенсіонер.

зловмисник

Як відзначається, за клопотанням Київської місцевої прокуратури зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключають небезпечну поведінку.

Наразі і досі триває досудове розслідування щодо чоловіка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадуємо, що днями на Харківщині чоловік наклав на себе руки після того, як не зміг поговорити з дружиною про розлучення.

Як повідомляв портал Знай.uа , за надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.