У Києві правоохоронці накрили медичну клініку, яка торгувала людськими органами на чорному ринку. Наразі власник приватного медзакладу повністю заперечує пред'явлені звинувачення, пише "Інформатор"

Як відзначається, правоохоронці вже давно стежили за підозрілими діями клініки на вулиці Курнатовського. І коли поліцейські назбирали достатньо доказів, вони провести обшук. Відтак, оперативники виявили контейнери з рідким азотом, які були підписані: "нирки" і "серце".

За попередньою версією, органи для продажу брали у раніше викрадених людей. У свою чергу, власник клініки і його адвокат, які також перебували на місці подій, повністю заперечували, що медзаклад займалося незаконною торгівлею органами.

За їхніми словами, у клініки серйозне ім'я і вона працює в тому числі і з іноземцями, а події, що відбуваються сильно псують їх імідж на міжнародній арені. Також вони додали, що в момент початку обшуку в приміщенні перебувала іноземка, яка нещодавно перенесла операцію і правоохоронці могли потривожити її спокій.

Популярні новини зараз
Доплата у розмірі ще однієї пенсії: кому з пенсіонерів дуже пощастить Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наразі деталі події встановить слідство.

Нагадаємо, раніше у Львові переповнена маршрутка "роззулась" посеред дороги, кадри за крок до катастрофи.

Також Знай.uа писав, що у страшній аварії під Києвом загинув хлопчик, неможливо стримати сліз.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що франківчанам показали карту смертельних доріг Прикарпаття, куди краще не сунутися.