У столиці сталася серйозна пожежа. Відтак, на Березняках палає одна із квартири багатоповерхівки. Наразі рятувальники вже на місці, однак, ніяк не можуть під'їхати до під'їзду, адже дуже сильно запаркований двір. Відповідне відео із пожежою опублікували у Facebook-спільноті "Київ оперативний"

Відзначається, займання квартири сталося на Тичини, 16/2. Щоправда, і досі невідомо, що стало причиною такої серйозної пожежі. Проте, як пишуть в коментарях під відео, наразі квартиру все ж вдалося загасити і причиною став вибух:

Пожежу загасили. Квартира, яка вибухнула, здавалася начебто донецьким. Трупів ніби немає. Реально горіло на дві сторони та 6 поверхів - квартира вибухнула.

Зауважимо, що під дописом жителі Києва співчувають господарям помешкання, яке згоріло.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дуже серйозна пожежа спалахнула на Березняках (на Тичини, 16/2). Кажуть, що на даний момент палають три квартири, але пожежні охоронці не можуть під’їхати, бо дуже щільно запаркований двір...

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 17 oktober 2019

Нагадаємо, загадкова загибель п'яти ув'язнених в СІЗО шокувала Одесу: родичі підозрюють найстрашніше.

Як повідомляв Знай.uа в спальному районі Києва стався вибух: відео і перші подробиці.

Знай.uа писав, Сенцов змусив пропагандиста Соловйова добряче понервувати: "У Крим на танках".