У Києві проведуть традиційні ярмарки, на яких можна буде закупитися свіжими овочами, фруктами і молочною продукцією. Про це повідомили в КМДА.

Як наголошується, ярмарки триватимуть у вихідні, 19 – 20 жовтня.

У суботу, 19 жовтня, на ярмарок підуть жителі Голосіївського району (на вул. Паньківській, вул. Голосіївській, 4-10), Дарницького району (вул. Ревуцького); Деснянського району (вул. Кубанської України, вул. Миколи Закревського); Дніпровського району (вул. Андрія Малишка, 9-19); Оболонського району (вул. Петра Калнишевського, 1-5); Печерського району (вул. Катерини Білокур); Подільського району (вул. Степана Бандери); Святошинського району (вул. Булгакова, 10-13/1); Солом’куп'янського району (вул. Героїв Севастополя, 42); Шевченківського району (вул. Богдана Гаврилишина, 1-17).

У неділю, 20 жовтня, ярмарки проведуть для мешканців Голосіївського району (вул. Маршала Конєва); Печерського району (вул. Джона Маккейна); Шевченківського району (вул. Татарська, 32-38).

Нагадаємо, з коноплями – можна: у Києві провели незвичайний ярмарків, - страшний сон копів

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа, киян кличуть на сезонні ярмарки: "дешево і смачно", - адреси "гарячих точок"

Також Знай.uа писав про те, що львів'яні наїлися гарбуза і втомилися бігати: незвичайні розваги зловила камера.