У Києві в бійку вплуталися військові: двоє спецзв'язківців відкрили стрілянину. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний».

Як стало відомо, бійка сталася на Виноградарі. Військовослужбовці спецзв'язку йшли додому зі свята, і вирішили погуляти ще трохи біля магазину АТБ. На галасливих чоловіків напідпитку перехожі старалися не звертати уваги, поки один з них не надумав справити природну потребу біля дитячого майданчика в одному з навколишніх дворів. Чоловік, що проходив у цей час, виявився ветераном АТО. Він зробив зауваження зв'язківцеві. Зв'язківець у відповідь відкрив по ньому стрілянину гумовими кулями.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

У Києві військові влаштували бійку зі стріляниною

З простреленими ногами колишній учасник АТО побив обох зв'язківців, зламавши одному з них ногу.

Прибулі на місце бійки поліцейські затримали п'яних бешкетників і передали працівникам військової прокуратури.

Нагадаємо, раніше Усейн Болт влип у масову бійку біля бару посеред Лондона: "Це було божевілля".

Також Знай.uа писав, що Аброськін розсекретив "блатні" розбирання трьох "злодіїв в законі" позбавили статусу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що відомого українського актора жорстоко побили в Польщі: зламаний ніс замість зарплати і сліди удушення на шиї.