Російський пропагандист Борис Корчевніков, ведучий телеканалу «Росія-1», прогулявся Києвом і розповів про це у своєму Instagram.

Він не тільки відвідав Києво-Печерську лавру, але і зняв там відео, в якому закликав "допомогти відновити лікарню з храмом святого Агапіта".

Раніше Корчевников порушив українське законодавство, в'їхавши в окупований Крим не через пункт пропуску на тимчасовому кордоні. Однак у Держприкордонслужбі кажуть, що проти Корчевникова ніяких обмежувальних заходів не вживалося.

В СБУ додали, що осіб, яким необхідно заборонити в'їзд в Україну, занадто багато, тому відстежити всіх правоохоронці не встигають.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Всіх не відстежиш, тому просимо допомоги журналістів», - зазначила речник СБУ Олену Гітлянську.

Нагадаємо, раніше Корчевніков заявив, що хоче зібрати гроші на відновлення монастирської лікарні в Києво-Печерській Лаврі. Журналіст Айдер Муждабаєв написав на своїй сторінці в Facebook, що вкрай обурений приїздом "самого огидного з пропагандистів Путіна та російського світу".

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальна кремлівська пропагандистка Ольга Скабеева намагалася потрапити на прес-марафон Володимира Зеленського, однак їй відмовили в акредитації.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Білецький дав кілька порад президенту Володимиру Зеленському у питаннях розведення сил в Золотом і ставлення до цього людей на Донбасі і добровольців.