Журналісти Секретних матеріалів дізналися всю правду про тендерні закупівлі обладнання для онковідділень та показали, як під прикриттям добрих намірів провертають мільйонні оборудки.

У сюжеті, опублікованому на youtube, розповідається про спробу в змові з Облрадою заробити 100% відкату на ціні лінійного прискорювача для онкохворих.

За ініціативи новоспеченого очільника Київської області з бюджету виділили 68 млн грн на закупівлю лінійного прискорювача та розпочли публічні торги. Але чи дійсно ″благі″ наміри такі безкорисні?

Журналісти показали, хто, як та наскільки наживається на важкохворих українцях.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Дубинський показав, як Генпрокуратура підтримує рейдерів.

Рейдери в Васильківському районі Одеської області позбавили селян землі, та ще й їх побили, а генпрокуратура замість того, щоб цих людей захистити, виписує їм підозри в тому, що вони заважають новому керівництву кооператива, а по суті, рейдерам, збирати урожай.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дубинський розкритикував політику президента Зеленського.

Також Знай.ua писав, Дубинський зі "Слуги народу" розгромив нового керівника "Укрспирту"