Сьогодні 15 жовтня зранку, на відому телевведучу напали група ромів. За словами телеведучої Руслани Писанки, її оточила група ромів та не відставали ні на крок. Жінка відчула, як рюкзак на спині відкрився. Коли обернулася, побачила п'ятьох ромів, які "чаклували" у неї за спиною.

Від неочікуваності, жінка втратила рівновагу і впала на проїзжу частину. За словами Руслани її верхній одяг порвався, а на тілі - розбитий лікоть та садна.

На щастя, поруч був її чоловік, який підскочив рятувати свою зіркову королеву.

"Роми, не ганьбіть націю! Сьогодні о 6.45 на вокзалі в Києві мене намагалися пограбувати. Вони йшли групою за мною, ніби приклеїлися, потрапляючи в резонанс, відкрили рюкзак на ходу. Останню фазу я випадково відчула, різко розвернулася, а за мною 5 осіб орудують. Через різкий поворот усім тілом, я втратила рівновагу і проїхалася по асфальту. З відкритої сумки випало все, але грабіжники нічого не забрали, в цей час їх вже виховував мій чоловік."

скрін з фейсбук-сторінки Руслани Писанки

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Жінка звертається до своїх читачів із закликом бути пильними:

"Будьте пильні, люди і підозрілі. На вокзалі промишляють роми, ті, які, мабуть, не хочуть, щоб їх поважали. Роми, які не ганьбіть націю !!!"

За даними Знай.ua, зірка серіалу ″Клон″ оригінально привітала доньок-іменинниць.

Як передавав Знай.ua, Париж та Нью-Йорк пасуть задніх: які місця найчастіше відвідують туристи.

Крім того, Знай.ua писав про те, що в Одесі жінку відправили до суду через "оригінальну" помсту.