Стало відомо, що Верховний суд визнав незаконною заборону на продаж алкоголю в столиці з 11 години вечора до 10 години ранку. При цьому діє ще одна нова постанова Київради про заборону алкоголю. Відповідне рішення з'явилося в Єдиному реєстрі судових рішень.

Так, постанова Київради №19/1023 від 10 квітня 2017 року про заборону продажу алкоголю вночі визнали незаконною суд першої інстанції — Окружний адмінсуд Києва, а потім Київський апеляційний адміністративний суд.

Київрада подала касаційну скаргу, але Верховний суд відхилив її і залишив у силі рішення попередніх інстанцій. Мова йде саме про постанову №19/1023 від 10 квітня 2017 року.

У той же час заборона на продаж алкоголю діє на підставі рішення Київради №1529/5593 від 27 вересня 2018 року.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Уточнимо, що заборона почала діяти в столиці 24 жовтня 2018 року. Забороняється продавати пиво, алкогольні та слабоалкогольні напої, а також столові вина. Але в кафе, барах, ресторанах їх ще можна придбати в нічний час.

Нагадаємо, що в Україні рекордно подорожчають сигарети: скільки доведеться викласти курцям за пачку.

Як повідомляв портал Знай.uа, український парламент зареєстрував проект закону про нові правила отримання водійських прав.

Також портал Знай.uа писав, що у Зеленського хочуть скасувати Єдиний соціальний внесок для всіх працевлаштованих людей віком до 27 років.