У Києві зняли унікальний мультфільм про Барбі.

Про це повідомляє Інформатор.

У четвер, 17 жовтня в Києві відкриється інтерактивна виставка Wrapped in plastic. Цей проект створили для того, щоб змусити замислитись українців про проблему забруднення планети. Саме для цього проекту зняли незвичайний мультфільм зі знаменитою лялькою Барбі у головній ролі.

Гарбі

За кілька днів до виставки автори презентували трейлер з Барбі — Гарбі. Вона була настільки зайнята шопінгом та задоволенням своїх потреб, що не помітила, як її світ раптом перетворився на справжнє сміттєзвалище.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Ця мультиплікаційна історія стане одним із складових масштабної інтерактивної виставки. Всі бажаючі зможуть побачити короткометражку, а також подивитися "знімальний майданчик" і поспілкуватися з творцями.

Скоро премьера

Geplaatst door Vladi Yudi op Dinsdag 8 oktober 2019

Де: вулиця Ярославська, 57

Коли: з 17 по 20 жовтня

Ціна: вхід вільний

Нагадаємо, українці обурюються через "курника" на Майдані: нічого святого, - "лише б урвати".

Як повідомляв Знай.ua , забудовник, кинувшись інвесторів ЖК Міністерський, заробляє в РФ на мультфільмах, - ЗМІ.

Знай.ua писав, космічну вартість Шулявській розв'язки перевірить Кабмін: "Гроші можуть бути викрадені або піти на заставу".