У Києві серед вулиці сталося криваве вбивство, невідомі відкрили вогонь по чоловіку.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 13 жовтня, в Шевченківському районі столиці сталося зухвале вбивство. Невідомі відкрили вогонь по чоловіку, цей інцидент стався на вулиці Дегтярівська, 29, просто на тротуарі. Після пострілу зловмисники втекли з місця злочину.

На жаль, потерпілий помер по дорозі в лікарню в кареті швидкої допомоги. Правоохоронці оперативно встановили особу загиблого. Ним виявився Арслан Гусейнов — учасник кавказького антикремлівського опору.


Як повідомляють у поліції, Гусейнова застрелили з пістолета Макарова. По місту ввели операцію "Сирена" для розшуку підозрюваних. Очевидці розповіли, що вбивці мали кавказьку зовнішність і втекли на автомобілі Toyota Camry з донецькою реєстрацією.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На Дегтяревской посреди улицы застрелили мужчину: прямой эфир с места убийства

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 13 oktober 2019

Нагадаємо, що загиблого знайшла його дружина – чоловік скоїв самогубство на балконі.

Як повідомляв портал Знай.uа в містечку Тульчин Вінницькій області 22-річна продавчиня з торгового центру "Європейський" Анастасії Потупайло покінчила з собою через недостачу в касі.

Також Знай.uа писав про те, що в Рівне поліцейський скоїв самогубство через особисті проблеми