Український журналіст і правозахисник Сергій Наумович звернув увагу громадськості на досить дивну ситуацію, яка відбувається в самому серці Києва.

Відомо, що дахи старих столичних будинків, які розташовуються в центрі столиці окупували невідомі забудовники. Також образливий той факт, що до місць "кустарних" будівництв не пускають працівників комунальних служб. Про це правозахисник Сергій Наумович написав у мережі Facebook.

"Пишуть, що представників комунальних служб не пускають на дах будинку №1/2 по вул. Софіївській. Шо поробиш... А тим часом з'ясувалося, що умільці планують зробити собі халабуду ще в одному місці на даху того ж будинку. Навіть приготували відповідні будівельні матеріали, як видно на фото. Або це швидко і ефективно усуне міська влада, або туди прорвуться якісь активісти і почнеться заміс.", - повідомив правозахисник.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також до свого посту Сергій додав фотографії, які було зроблено за допомогою апарата. І всю цю так звану красу можна побачити з висоти пташиного польоту.

Нагадаємо, українці обурюються через "курник" на Майдані: нічого святого, - "лише б урвати".

Як повідомляв Знай.uа забудовник, який кинув інвесторів ЖК Міністерський, заробляє в РФ на мультфільмах, - ЗМІ.

Знай.uа писав, космічну вартість Шулявської розв'язки перевірить Кабмін: "Гроші може бути викрадено або піти на заставу".