Нещодавно у Києві стався інцедент, про який було опубліковано на фейсбук-сторінці "Київ Оперативний". Подробиці випадку описав потерпілий, у якого вкрали телефон і гаманцець. За словами чоловіка, таксист провернув схему, про яку вирішив поділитися мешканець столиці. Дорогою до будинку, водій таксі нібито вкрав у нього гаманець і телефон, а пізніше зняв з банківської карти гроші потерпілого.

Чоловік повертався з центру з приятелем, і довго не міг викликати таксі. Врешті чоловікам повезло "зловили" авто Daewoo (№5E37352). Таксист відвіз товаришів додому, проте потерпілий не мав з собою готівки. Чоловік запитав, чи може він розрахуватися переказом на карту водієві, на що той відповів, що у нього немає картки. Таксист підвіз потерпілого до банкомату. "Він зупинився біля АТБ і сказав: "Он банкомат, йди знімай!", розповідає потерпілий.

"Я вийшов з авто, а він у слід за мною, як виявилося потім, він підгледів пін ", - зазначив потерпілий.

Чоловік зняв гроші і розрахувався за поїздку, вдома ж зрозумів, що телефон і гаманець з карткою пропали.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За даними Знай.ua, під Києвом жінка з інвалідністю стала полонянкою збоченця.

Як передавав Знай.ua, під Запоріжжям таксист ледь не повернувся додому в труні.

Крім того, Знай.ua писав про те, що дівчину з інвалідністю збезчестили на Харківщині.