Служба доставки їжі Menu.ua тепер буде працювати і в Києві. Її послугами користуються жителі Грузії, Вірменії і Білорусі. Про це заявили в самій службі.

До наступної осені сервіс повинен запрацювати і в інших українських містах: додадуться Харків, Дніпро, Одеса і Львів.

Процес замовлення з доставкою Menu.ua нескладний: досить завантажити додаток для iOS або Android, вказати потрібний заклад, вибрати страви з меню і зареєструватися. Після цього програма розрахує вартість послуги і приблизний час доставки.

Оплата послуги залежить від відстані до вашого дому: до 3 км – 30 грн, від 3 до 5 км — 45 грн, від 5 до 7 км — 60 грн. Але не можна замовити їжу з ресторану, розташованого далі, ніж 7 км.

Чекати доведеться щонайменше 35 хвилин, найбільше – годину. Оплата – готівкою через кур'єра або онлайн через додаток.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

У столиці до сервісу підключили більше сотні ресторанів, у тому числі і найпопулярніших: Pizza House, «Танукі», Sushi Pizza Box, Pandabox, та інші.

Зробити замовлення відразу з декількох ресторанів теж можна, але це буде дорожче.

Як повідомляв Знай.uа, в Київі кур'єр в одних стрінгах доставив їжу на лекцію: професор онімів, студентам - радість.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що Леся Нікітюк в "шаленому прикиді" вирушила в Маріуполь.

Знай.uа також повідомляв, що третя "ракетка" України викликала бурхливе захоплення фанатів своїм фото з іспанської клініки.