В Білій Церкві під Києвом ветеранам АТО і представникам Нацкопуса довелося самостійно демонтувати стоянку. На цьому місці повинні були встановити меморіал Небесної Сотні і загиблим героям на Донбасі.

«Увірвався терпець»

На передодні Дня козацтва, учасники АТО взяли до рук болгарки та вирішення питання, щодо демонтажу стоянки на вулиці Героїв Небесної Сотні.

Geplaatst door Телеканал Крокус op Vrijdag 11 oktober 2019

Варто зазначити, що інцидент стався на вулиці Героїв Небесної Сотні у п'ятницю, 11 жовтня. Він викликав неоднозначну реакцію серед користувачів мережі. Одні підтримали вчинок ветеранів, інші назвали те, що відбувається, рейдерством.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найбільше обурила реакція громадськості офіцера ЗСУ Анатолія Штефана, який написав гнівний пост в Facebook.

"Кого ми б...ь захищали і захищаємо?Ті, хто обзиває і вішає ярлики на воїнів, навіть у військкомат не дійшли, а у жінок чоловіки під спідницями просиділи п'ять років. Треба було, щоб фронт тут був... От тоді б я подивився", – написав він.

м.Біла Церква... Місто славетної 72 ОМБр та ЗРП, лікарі військового шпиталю врятували не одне життя...Сьогодні ветерани...

Geplaatst door Анатолий Штефан op Vrijdag 11 oktober 2019

Нагадаємо, в ОБСЄ розповіли, що відбувається в Золотому прямо зараз.

Раніше Знай.ua повідомляв, мер Вінниці Моргунов вручив ветерану АТО ключі від новенької машини.

Також Знай.ua писав, Зеленський розповів про зустрічі з ветеранами та радикалами.