11 жовтня, п'ятниця, по вулиці Героїв Севастополя 26, Київ, сталася пожежа в житловому будинку.

Наслідки пожежі, Київ

ЗМІ передають, що пожежа почалася в квартирі, яка знаходиться на першому поверсі, вогонь швидко поширився по балконах вгору будинку. На місце події приїхала рятувальна бригада і допомогла вибратися з під'їзду двом людям.

Наслідки пожежі, Київ

Як з'ясували ЗМІ на місці трагедії, за 20 хвилин до пожежі мешканці квартири, в якій спалахнуло полум'я, вийшли в магазин. Вогонь перекинувся на балкон-прибудову і спопелив практично всю квартиру. Полум'я поширилося балконами аж до 5 поверху, і завдало серйозної шкоди.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Наслідки пожежі, Київ

Пожежа у Києві спалила людям балкони

На місце події прибігли допитливі сусіди

Наслідки пожежі, Київ

Пожежники на місці трагедії

Пожежу вдалося згасити протягом 30 хвилин. ЗМІ повідомляють, що на місце події поспішила мешканка сусіднього будинку, і залишила вдома на включеному вогні їжу. Пожежники побачили, що з вікна допитливої жінки валить дим, і вчасно припинили назріваючу пожежу.

Нагадаємо, раніше маленьким дніпрянам показали, як правильно гасити пожежу.

Також Знай.uа писав, що в спальному районі Києва стався вибух: відео та перші подробиці.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "курили в кабінетах": у Дніпрі дітей звинуватили в підпалі школи.