Український забудовник ЖК Міністерський показав, як фінансувати терористів за допомогою мультфільмів. Про це пише видання "Народна правда".

Зовсім скоро на кіноекрани вийде мультфільм «Клара і чарівний дракон». За версією українського прокату він вироблений в Україні і Болгарії, за версією киносайтов Росії – у Франції.

Але в обох випадках режисер анімаційного фільму – Олександр Клименко. Той самий, якого притягають в Україні за розкрадання коштів на будівництво ЖК «Міністерський».

Клименка підозрюють у виведенні коштів через підконтрольні йому фірми. Гроші, інвестовані польською компанією PBG і покупцями квартир, так і не були спрямовані на завершення останньої черги житлового комплексу на вул. Кондратюка.

«Енергополь-Україна», дочірня компанія польського забудовника, який брав участь у проекті, заявляє про суму близько 500 млн. грн, які були витрачені на нецільові проекти або виведені через різні схеми.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Один з цих проектів – створення анімаційного фільму«Клара і чарівний дракон», на якому Олександр Клименко вирішив заробити в Росії. Клименко володіє 99% статутного капіталу підприємства-нерезидента «IMAGE PICTURES», зареєстрованого в Болгарії, і є кінцевим бенефіціаром ТОВ «Імідж Пікчерз» в Україні, які занималисьпродюсерированием і випуском мультфільму.