Якщо не можеш проїхати, йди на таран. Мабуть, таким принципом керувався чоловік, який на Софіївській Борщагівці у Києві зніс шлагбаум біля житлового комплексу. Відео неподобства опублікувала спільнота "Київ. Оперативний".

На кадрах видно, що чоловік під’їжджає до шлагбауму на автомобілі Range Rover, зупиняється, виходить з авто та руками ламає перепону.

Після цього порушник повернувся до авто та в’їхав на територію. За словами охоронця житлового комплексу, який намагався завадити зловмиснику, чоловік був явно напідпитку. На нього вже написали заяву до поліції.

Увага! #Розшук! #Розшукується неадекватни водій #Range #Rover (#BX4889CO), який пошкодив шлагбаум та проскочив на приватну територію ЖК «УЮТНЫЙ КВАРТАЛ». Охоронець, який вибіг до чоловіка, запевняє, що чоловік знаходився із ознаками алкогольного сп’яніння. Заяву до поліції написано.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 10 oktober 2019

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпрі авто протаранило станцію метро.

Як повідомляв портал Знай.ua, через надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.ua писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.