У Києві охоронець торгового центру «Глобус» накинувся на хлопчика, погрожуючи вбити його. Відео неадекватної поведінки чоловіка опублікували в співтоваристві «Київ. Оперативний».

Як повідомляється, агресивну поведінку охоронця молодик спровокував своїми танцями. На відео чути, як чоловік ображає підлітка: «Ти туподоходящий. Тобі сказали – не треба танцювати, значить не треба. Як дов***б стоїш, ногами махаєш».

У відповідь хлопець каже, що, якщо він щось порушує, то чому б охоронцю не викликати поліцію. Після цього на його адресу посипалися погрози: «Я зараз тебе рубану — ти ляжеш. Хлопчик, не біси мене».

Відео - 16+ Охорона ТРЦ #Глобус погрожує «вирубити» підлітка за те, що той танцював. Це нормально?

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 10 oktober 2019

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На жаль, чим закінчився конфлікт, поки не відомо.

Нагадаємо, що на масштабному фестивалі Atlas Weekend сталася масова бійка. Відео миттєво розлетілося в Інтернеті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі затримали командира батальйону Патрульної поліції Києва Антона Сидоренко, який влаштував п'яний дебош в одному з кафе.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі тривають пляжні війни. Скандали навколо туристів і орендарів виходять на новий рівень.