У Києві заговорили про маніяка, який орудує на житлових масивах Райдужний та Воскресенка. Чутки про це поширюються в соцмережах, передають «Вести».

Як повідомляється, маніяк нападає на чоловіків, перерізаючи їм горло ножем. Нічого з речей убитого він собі не забирає, тобто він – не грабіжник. Діє пізно ввечері, вибираючи самотніх перехожих. У вересні його жертвами нібито стали чотири людини, двоє з яких загинули.

В поліції склали портрет злочинця зі слів свідків. Активісти громадської організації "Автопатруль Майдан" стверджують, що за пару тижнів злочинець напав на чоловіка близько 60 років, вдаривши його ножем в обличчя. 2 жовтня маніяк зарізав пенсіонера 1945 року народження. Його виявили в під'їзді будинку по вул. Вершигори, 5. Поліція відзначає, що це вже четвертий напад за місяць.

Жертва невдалого нападу маніяка, хлопець з вул. Райдужної, дав опис нападника: «на вигляд 40–45 років, в кепці, окуляри для зору прямокутні, повнуватий, зріст 170-175 см, сутулиться».

У Києві ловлять маніяка-вбивцю

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У поліції поки не коментують просування пошуків, однак обіцяють затримати маніяка як можна швидше.

Нагадаємо, раніше екстрасенси розслідували містичне вбивство українки в Голлівуді.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ясновидці Жанна Шулакова і Яна Пасинкова проведуть розслідування вбивства семикласниці.

Також Знай.uа" писав, що єдина вціліла жертва "пологівського маніяка" відверто розповіла про своє життя.