Комунальні платежі суттєво збільшуються з приходом опалювального сезону. Ті кияни, які не в змозі оплачувати компослуги в повному обсязі, можуть оформити субсидію. Йти особисто кудись для цього немає необхідності, - все можна оформити онлайн.

Щоб оформити субсидію, потрібно зайти на сайт Міністерства соцполітики, у розділ «Е-Сервіси».

Як оформити субсидію онлайн

Там – натиснути на плашку «Субсидії» і зареєструватися на підсайті. Після цього вам на електронну пошту надішлють документи, які потрібно роздрукувати, заповнити і віднести в органи соцзахисту. Якщо у вас є можливість зареєструватись за допомогою електронного підпису, роздруковувати документи і нести їх особисто не доведеться.

Як оформити субсидію онлайн

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після реєстрації вам запропонують заповнити форми про призначення та надання субсидії у грошовій формі через відділення банку та декларацію про доходи і витрати.

Як оформити субсидію онлайн

Тепер чекайте, коли вам повідомлять про нарахування субсидії або відмову в її наданні.

Нагадаємо, що в Києві рекордно подорожчає тепло.

Як повідомляв портал Знай.uа критичний стан тепломережі негайно потребує ремонту.

Також Знай.uа писав про те, що мер української столиці розповів, коли варто очікувати тепла в київських будинках.