Погода у Києві 11 жовтня буде теплою і сонячною. Нечисленні хмаринки, що затьмарюють ранкове небо, понесе вітер. Дощу не передбачається, повідомляють на сайті Sinoptik.

Потепління потроху набирає обертів, - вдень у п'ятницю, 11 жовтня, в Києві повітря прогріється до 21 градуса тепла.

За останні 130 років 11 жовтня найтепліше було в 1935 році (+24,9°), а найхолодніше – в 1898 році (-5,8°).

В цей день вшановували пам'ять Іллі Муромця. Погоду у цей день визначали за інеєм: якщо вранці на дворі багато інею – бути сухій, сонячній погоді.

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, буде бабине літо і коли чекати його настання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.uа писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є объяснение. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.