Міський голова Віталй Кличко повідомив, що на будівництво Шулявського мосту піде більше коштів, чим передбачалося. Його вартість зросла до 1,05 мільярда гривень через додаткові роботи на прилеглих територіях, повідомив Кличко в інтерв'ю.

Він заявив, що фінасування нового мосту здійснюється з бюджету міста. Також, Кличко зазначив, що всі кошториси є у вільному доступі і те, що роботу на Шулявському мосту мають закінчити до кінця цього року, так обіцяють підрядники.

"Вартість будівництва мосту та ж, але ми не розраховували, що нам доведеться переносить колектор, теплову мережу, що знаходяться біля мосту", - розповів Кличко.

Розпорядження про збільшення кошторису, міський голова підписав 7 жовтня.

Нагадаємо, запахло смаженим? У НАБУ зобов'язали відкрити справу проти Кличка

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, золотий міст: Кличко підвищив вартість Шулявського шляхопроводу до мільярда

Також Знай.ua писав про те, що столична прокуратура викрила махінації на десятки мільйонів: "Кличко очолив земельний дерибан у Києві"