Сьогодні, 10 жовтня відбувся прес-марафон на якому президент Володимир Зеленський відповів на всі хвилюють журналістів і громадськість питання. Також Зеленський розповів, чому не звільнив главу КМДА Віталія Кличка з цієї посади, яку Кабмін погодив ще 4 вересня, передає Інформатор.

"Я його не звільнив – просто тому що ще не звільнив. Я думаю над цим. Але чесно кажучи, мене тут більше цікавить інше. Ви знаєте, в парламенті голосують за закон "Про столицю". Я вважаю, що функції мера і голови адміністрації повинні бути розділені", - розповів Зеленський.


Також президент розповів, що говорив на цю тему з мером, однак Кличко проти поділу цих обов'язків. При цьому Зеленський зазначив, що в різних країнах світу роблять по-різному, десь розділяють ці обов'язки, а десь об'єднують. У свою ж чергу Зеленський впевнений, що в Києві ці обов'язки повинні бути розділені.

Зеленський не розповів журналістам кого бачить на цій посаді. Але зазначив, що перед тим, як звільнити Кличка, обов'язково поспілкується з ним.

Сам же Кличко навіть подавав заяву в суд про незаконність цього рішення Гончарука і Богдана. Однак суд не став розглядати.

Нагадаємо, що Зеленський терміново мчить в Одесу: слуга народу готує два "сюрпризи", - перлино, зустрічай

Як повідомляв Знай.uа , у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.uа писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".