На Київщині вибухнув скандал, у центрі якого опинилися учні молодших класів: у шкільних їдальнях їх годували простроченими продуктами. Про це стало відомо завдяки сюжету програми "Гроші".

Зазначається, що керівник підприємства "Дитяче харчування" Валерій Смирнов раніше вже притягувався до відповідальності за хабарництво, проте його повернули на посаду, і він знову керує підприємством. За 20% відкату він домовляється про постачання продуктів у дитячі установи. Багато продуктів вже прострочені, їх списали.

Річний «заробіток» фірми Смирнова – але 9 млн грн, і це тільки на відкатах. Між тим, чиновники та підприємці ризикували життями дітей – прострочені продукти могли стати причиною масового отруєння.

Нагадаємо, що у Львові з'явилася петиція від небайдужого мешканця міста Андрія Волинця, який просить владу міста втрутитися в справи шкільних їдалень і заборонити продаж снеків, чіпсів і вафель, мотивуючи це їх шкідливими якостями.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в вінницькому "Особливому театрі" акторами стали діти з синдромом Дауна та аутизм.

Також Знай.uа писав про те, що в їдальні Львівської облради депутатам пропонують смачні і недорогі страви.