У Києві затримання підозрюваного молодої людини перетворився на криваву розправу: один з поліцейських отримав поранення обличчя від матері затриманого. Про це повідомляє «Інформатор», посилаючись на поліцію столиці.

Як повідомляється, у Солом'янському районі патрульні затримали водія автомобіля Mercedes, який відмовлявся надати документи. Його вирішили доставити в лікарню для аналізів на алкоголь, але в цей час на місце події приїхали родичі хлопця: батьки і брат.

Жінка накинулася на одного з патрульних і роздерла йому нігтями обличчя. Її затримали при спробі втечі.

Нагадаємо, що львів'янин залишив у церкві голі стіни.Про крадіжку поліції Стрийського відділу повідомив 23-річний отець-диякон одного з місцевих православних храмів. Він розповів, що з приміщення церкви зникли позолочені підсвічники та радіомікрофон, загальна вартість яких склала понад 11 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа в Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику

Також Знай.uа писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис. грн у довірливих жителів міста.