У Києві співробітники «Червоного маркету» вчинили самосуд над п'яною злодійкою, не ставши чекати приїзду співробітників поліції. Про це повідомляє «Київ. Оперативний».

Як стало відомо, в магазині, розташованому на Фестивальному, жінка в стані алкогольного сп'яніння скоїла крадіжку. Замість того, щоб передати злодійку поліції, продавці і покупці накинулися на неї, відібрали вкрадене і виштовхали геть з магазину. Все це попрало на відео.

Співробітники «Червоний маркет» на Фестивальному затримали п‘яну крадійку товару. Не очікуючи на поліцію, винесли покарання самостійно.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 8 oktober 2019

У «Червоному маркеті» вибачилися за неналежну поведінку своїх співробітників і пообіцяли, що подібного більше не повториться.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що львів'янин залишив у церкві голі стіни.Про крадіжку поліції Стрийського відділу повідомив 23-річний отець-диякон одного з місцевих православних храмів. Він розповів, що з приміщення церкви зникли позолочені підсвічники та радіомікрофон, загальна вартість яких склала понад 11 тисяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа в Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику

Також Знай.uа писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис грн у довірливих жителів міста.