У селі Требухів (Київська область) автомобіль збив двох сестер. Жінки переходили дорогу в недозволеному місці, зупинилися прямо посеред дороги і, в кінцевому підсумку, виявилися прямо під колесами машини. На жаль, вони померли на місці аварії. Про це повідомляє Інформатор.

Потім в мережі з'явилося відео з місця ДТП і загибелі родичок.

Так, співробітники поліції встановили, що автомобіль Audi їхав на високій швидкості повз одного з житлових будинків. В цей самий момент дві жінки вирішили перебігти дорогу з одного боку на іншу в неотведенном для пішоходів місці.

На цьому відео можна помітити двох жінок, які прямували від магазину до середини проїжджої частини, де і зупинилися. Водій просто не встиг вчасно загальмувати і збив сестер. В результаті отриманих травм жінки померли на місці події.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що під Миколаєвом в автомобільній аварії загинули двоє керівників місцевої поліції. Страшна ДТП сталася в 11:35 неподалік селища Шевченкове.

Як повідомляв портал Знай.иа перспективний голландський гонщик "Sunweb" Едо Маас потрапив у жахливу аварію. Відомо, що хлопця збив автомобіль прямо під час гонки Piccolo Lombardia, яка проходила в Італії.

Також портал Знай.иа писав, що у місті Лімбург-ан-дер-Лан, Німеччина, вантажівка став причиною масштабного ДТП. Фура в'їхала відразу в кілька автомобілів, які стояли на світлофорі, і протаранила їх.