У середу, 9 жовтня, в Голосіївському парку міста Києва невідомі вандали забруднили фарбою пам'ятну дошку загиблим воїнам АТО. Виявили це працівники комунальних служб, вони викликали на місце події копів, а потім відмили цей меморіал. Про це повідомляє Інформатор.

Слід зазначити, що мармурову плиту облили синьою і зеленою фарбами.

До того ж, на даний момент поки не відомо, чиїх це рук справа. Дана подія трапилася на місці, де незабаром мав з'явитися пам'ятник. Наслідки такої акту вандалізму вже усунули. Тепер же говорять про те, що трапилося лише краплі фарби на землі. Меморіальну плиту вдалося відмити, а ось цегляну конструкцію, на якій вона стоїть, довелося пофарбувати в сірий колір.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В Голосеевском парке вандалы облили краской памятную доску погибшим воинам АТО

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 9 oktober 2019

Нагадаємо, що у Запоріжжі вирішили поставити пам'ятник загиблим українським воїнам. Поки ще не відомо, коли і де, але таке розпорядження вже надійшло від губернатора Запоріжжя.

Як повідомляв портал Знай.ua, активні громадяни міста Львів не перестають боротися з відгомонами комуністичного ладу і його символікою. Нещодавно вони виявили зображення серпа і молота на флагштоках, з яких гордо стримлять українські прапори.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві невідомий зловмисник пошкодив меморіал воїнам, загиблим в Антитерористичній операції на Донбасі.