Біля столичного метро з'явилася незвичайна п'ятиметрова скульптура, яка тішить око усіх перехожих.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав один з творців скульптури Олег Годунов.

Нещодавно біля столичного метро "Почайна" з'явився п'ятиметровий англійський бульдог. Скульптори розповіли, що цей бульдог поки що сама величезна скульптура, яку вони створили.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Над цим проектом також працював скульптор Іван Длугунович, він назвав цю роботу "Друг", адже всім відомо, що собака - найкращий друг людини. Створення п'ятиметрового бульдога зайняло 30 робочих днів.

Скульптори розповіли, що так як вони хотіли зробити Києву сюрприз, складно було тримати в таємниці від усіх цю скульптуру. Але навіть незважаючи на тривалу і копітку роботу, вони дуже задоволені результатом. Адже тепер цей пес буде радувати око всіх городян.

Нагадаємо, що у Харкові з'являться автомати з пакетами для прибирання за собаками, а також нові майданчики для вигулу і дресирування.

Як повідомляв портал Знай.ua , кумедний пес з людським обличчям прославився на весь світ.

Також портал Знай.ua писав, що до харківської міськради надійшла петиція про облаштування майданчика для вигулу собак.