Зовсім недавно в Києві на Петрівці встановили величезну скульптуру французького бульдога. Він зустрічає гостей на вході в автокафе.

Так, цю скульптуру приблизно 2 місяці створювала команда художників, яку курирував Іван Длугунович.

Величезного бульдога встановили в ніч на неділю, 6 жовтня. А вже вдень ця скульптура привернув увагу більшості місцевих жителів. Люди почали фотографуватися з новим арт-об'єктом. Деякі користувачі мережі навіть пустили чутку про те, що дана скульптура присвячений померлому псу власника автокафе "Твій драйв". Однак з'ясувалося, що це насправді міф. З собакою все в повному порядку, він живий, здоровий і проживає у власника цього закладу.

Також назву скульптури вибрали зовсім не випадково. "Друг" символізує вірний союз собаки і людини. Господар автокафе, на території якого тепер "живе" великий бульдог, повідомив, що збирається подати заявку на рекорд України. Дана скульптура може стати найбільшим пам'ятником вихованцеві в країні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До того ж, помаранчеву кофту пса розмалювали вуличними графіті, серед яких можна розгледіти никнеймы творців скульптури в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, що у Харкові з'являться автомати з пакетами для прибирання за собаками, а також нові майданчики для вигулу і дресирування.

Як повідомляв портал Знай.ua, кумедний пес з людським обличчям прославився на весь світ.

Також портал Знай.ua писав, що до харківської міськради надійшла петиція про облаштування майданчика для вигулу собак.