Скульптура їжачка в тумані з улюбленого радянського мультфільму знову потрапила в скандал. На цей раз її «сховали» за новим кіоском, повідомляє «Сьогодні».

У сквері на Рейтарській, де встановлена скульптура, нещодавно прибрали кіоск з кавою та алкогольними напоями. Кияни, раділи, що п'яні компанії перестануть «засідати» у сквері і ламати пам'ятник їжачку, вранці 6 вересня виявили на місці старого кіоску новий МАФ. Поки не відомо, чим він буде торгувати.

Від киян сховали легендарну скульптуру

Подарована місту скульптором Костянтином Скритуцким скульптура приваблює в сквер туристів, чим скористалися підприємці. З автором скульптури і городянами установку кіосків ніхто не обумовлював, повідомив Федір Баландін, голова ГО "Київ. Стратегія 2025".

Нагадаємо, що у центрі Києва розпочався капітальний ремонт вулиці Пушкінській, з-за чого обмежили рух на ділянці між вулицями Богдана Хмельницького та Прорізній.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", из-за ремонтних робіт рух по запорізькій греблі буде обмежено.

Також портал "Знай.иа" писав, що у Києві в Голосіївському районі починається велика реконструкція трансформаторної підстанції.