Вулицями Києва їздить автівка, у якої замість пасажира на пеердньому сидінні пристебнутий скелет, з навішаною на ньому антирекламою цигарок. Окрім того, з віконечка виглядає спарвжнісінька коса.

Кияни припускають, що водій таким чином бореться з наркоманією або курінням.

У фейсбуці, користувач мережі, Макаренко Олег, розмістив моторошне фото, яке зібрало чимало коментарів. На фото видно, що скелет обвішаний порожніми пачками цигарок. Користувачі мережі зазначили, що ця автівка з таким антуражем їздить вже кілька років поспіль.

Дехто припустив, що водій таким чином бореться з курінням, влаштувавши таким чином "візуалізацію", а інші користувачі вважають, що він відлякує наркоманів та крадіїв, які навряд чи ризикнуть потрапити у авто зі скелетом.

І все ж більшість киян схиляються до думки, що це своєрідна боротьба з курінням або ж заклик до мешканців міста. Ось що пише Юра Хмель, один з дописувачів у фейсбук:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Це крик душі, схоже людина таким чином бореться з курильщиками. Судячи з того, що там протигаз, пачки цигарок, а ще щось схоже на шприц теж там... Тоді ще й з наркоманією."

За даними Знай.ua, обдовбаний вінничанин влаштував копам шалений форсаж.

Як передавав Знай.ua, заробітчан жорстоко побили у Польщі через українську мову.

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Вінниці спіймали неадеквата під кайфом.