У столиці в понеділок, 7 жовтня, на вулиці Івана Франка, відбулося дистанційне ДТП за участю двох автівок - Mercedes-Benz GL та Mercedes-Benz W211. Водій автомобіля W211 здавав заднім ходом, і допустив зіткнення з припаркованим автомобілем GL, стверджують очевидці події.

На лінію екстренної служби надійшло повідомлення, що людина, яка спричинила зіткнення з автомобілем не подає ознак життя.

Очевидці стверджують, що до того часу, коли вони підійшли до автівки, чоловік не виходив з авто і не рухався.

Згідно попередньої інформації від правоохоронних органів, водій W211 здавав заднім ходом і допустив зіткнення з припаркованою автівкою.

Медики екстренної служби, які терміново прибули на місце ДТП, констатували смерть.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Рятувальники ДСНС розкрили автомобіль, а поліція разом з медиками провели огляд чоловіка, на тілі померлого зовні слідів насильницької смерті не виявили. Припускають, що у водія 1957 року народження зупинилося серце. На місці події працювали бригади медичних служб, рятувальники та слідчо-оперативна група.

Як повідомляв Знай.ua, у страшній аварії під Києвом загинув хлопчик.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Генічеську батько нареченої загинув під дзвін келихів.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що франківчани показали карту смертельних доріг Прикарпаття.