Мешканці київського "будинку-вбивці" вийшли на вулицю і перекрили дороги, що таким чином вони хочуть звернути увагу на свою проблему.

Про це повідомляє інформаційний портал "КиевVласть".

У понеділок, 7 жовтня мешканці столичного будинку по вулиці Миколи Мілютенка, 23-А, більш відомого як "будинок-вбивця" перекрили дорогу. Місцева влада вже кілька років обіцяє переселити людей із зараженого різними грибками будівлі, в тому числі небезпечних для здоров'я, але поки що безуспішно.

Люди перекрили два виїзди з вулиці Братиславської на Броварський проспект. Через це на даній ділянці дороги було сильно ускладнено рух транспорту.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також відомо, що люди вийшли на вулиці з плакатами в руках, на яких написано: “Будинок вбивця”, “Ми хочемо жити”, “Наші діти хочуть жити”, “39 видів грибків і 14 підвидів вбивають нас”.

Щоб домогтися вирішенню своєї проблеми, простуючі запросили мера Києва Віталія Кличка та міністра розвитку громад і територій Олену Бабак. Але ніхто з них не прийшов.

Нагадаємо, що батьки-дітовбивці, які вбили власного сина, оскаржать вирок, який виніс їм суд першої інстанції.

Як повідомляв портал Знай.uа резонансне вбивство на Львівщині Сихівський районний суд розглянув і виніс страшний вирок 50-річної вбивці - довічне ув'язнення.

Також Знай.uа писав про те, що харків’янці, яка вбила власну дитину, оголошено підозру.