За статистикою в українській столиці заробітні плати найвищі по всій Україні. Саме тому люди з різних куточків країни і їдуть в Київ. Але все ж які професії в Києві найбільш затребувані і високооплачувані?

Про це повідомляє Інформатор.

Люди, які шукають роботу в столиці в першу чергу звертають увагу на рівень заробітної плати, адже саме це найголовніше в роботі. Але все ж очікування і реальність часто не збігаються.

Але все ж є у Києві деякі професії, які гідно оплачуються. Наприклад, найвищі зарплати в Києві в топ-менеджерів, керівників вищої ланки (більш 22 300 гривень) і фахівців по нерухомості (понад 20 тисяч гривень).

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

На другому місці за рівнем заробітної плати у представників сфери комп'ютерних технологій та IT, продажу, будівництва та архітектури - близько 16 тисяч гривень.

Ну а найзбитковішими в Києві виявилася роздрібна торгівля, охорона і діловодство. На такій роботі ви будете отримати від 10 до 12 тисяч гривень.

Нагадаємо, що побори в школах можна припинити: інструкція для батьків

Портал "Знай.uа" повідомляв, що заробітчанин розповів, де за кордоном кращі умови праці: “Я відчуваю себе людиною”.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що здати гроші на ремонт: батькам школярів нагадали про права.