Традиційно склалось так, що у Києві дорого коштує житло. І не має значення покупка, чи оренда. Адже вартість на порядок вища, ніж в інших обласних центрах України. АН "Благовіст" повідомляє, що у вересні переважно купували квартири у новобудовах.

Найчастіше купують 1-2-кімнатні. Найдешевше коштувало 1-кімнатне житло площею 22 м² у Дніпровському районі - $20,5 тис. Це дуже мала площа для проживання, але для однієї людини - те, що треба.

За $39 тис. купили 1-кімнатну квартиру площею 40 м² на вул. Каховській у Святошинському районі. У цьому ж районі на вул. Космонавта Комарова $50 тис. коштувала однокімнатна квартира площею 41 м².

оренда житла
оренда житла

2-кімнатну квартиру площею 56 м² у Голосіївському районі придбали за $50,5 тис. За $70 тис. купили 1-кімнатну квартиру 40 м². За $100 тис. - 2-кімнатну площею 62 м².

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На вул. Деміївській у Голосіївському районі 1-кімнатне житло площею 55 м² коштувало $102 тис. 2-кімнатне 64 м² у Шевченківському районі - $160 тис.

квартиранти
квартиранти

За $253 тис. купили 4-кімнатну квартиру 120 м² у Лабораторному провулку в Печерському районі. Найдорожче у вересні коштувала квартира 230 м² у Шевченківському районі у новобудові - $435 тис.

"Попит на деякі об'єкти перевищує пропозицію. Майже половина запитів припадає на квартири в нових будинках. Прогнозуємо активність на ринку і в жовтні", – каже Олена Бібєрова, гендиректор агентства.

Нагадаємо, кияни, заздріть мовчки: де зняти квартиру у Запоріжжі за символічну ціну.

Як повідомляв Знай.uа, харківська поліція затримала жителя селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам у ці вихідні не вдасться скористатися звичним маршрутом громадського транспорту.