У Києві двоє дітей вирішили побачитися з батьком і вирушили шукати його у Житомирській області. Про це розповіли в ГУ НП Києва.

Як відзначається 16-річна сестра, студентка училища, забрала інтернат свого 12-річного брата, і разом вони потягом вирушили в село на Житомирщині до батька.

Чоловік – алкоголік, його позбавили батьківських прав. Матері у дітей немає – вона померла. У столиці їх виховувала тітка, яка оформила опіку над ними. Саме тітка повідомила в поліцію про зникнення племінників.

Тим часом діти разом з батьком приїхали в столицю, але не поспішали повернутися до тітки. Поліція встановила їх місцезнаходження, з втікачами провели виховну бесіду, а тітку чекає штраф за невиконання опікунських обов'язків.

Нагадаємо, що у Києві на Новоірпінській трасі чоловік-таксист завіз дівчину до лісу і зґвалтував її. Після злочину зловмисник зник у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в Куп'янському районі 28-річний маніяк поглумився над 17-річною дівчинкою. Це сталося, коли неповнолітня розпивала алкоголь в компанії двох хлопців.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одеській області затримали 63-річного чоловіка, який зґвалтував дев'ятирічного хлопчика.