Народження дитини – це завжди свято не тільки для батьків, а й радість для близьких. Щодня у всьому світі з'являються немовлята, які викликають посмішку на обличчі. Столиця України теж не стоїть на місці, а підтвердження цьому - статистика, яку надав Міський науковий інформаційно-аналітичний центр.

Як відзначається, у Києві всього за один місяць є значне поповнення до населення. Так, за вересень в столиці народилися 2814 немовлят: 1462 хлопчика та 1352 дівчинки.

Серед них виявилося 59 двійнят та одна трійня. Щоправда, у медичному центрі зазначили, що це вже четверта трійня з початку року.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську народилося 214 немовлят:115, дівчаток - 99. Ще три сім'ї відразу стали щасливими батьками двійнят.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Крім того, Знай.ua писав про те, що ввечері у селі Нечуївка Ямпільського району сталася пожежа у результаті чого дворічний хлопчик отримав 90% опіків всього тіла.