Як відомо, останнім часом по всьому світі набирає популярності мода на турботу про екологію. Так, це не обійшли стороною і столичні школярі, які до Дня вчителя відмовилися від пишних святкових букетів. Натомість, подарували вчителям саджанці дерев, пише “Інформатор”

Відзначається, що у четвер, 3 жовтня, в школах Києва відбувся флешмоб під назвою “Дерева замість квітів”. В рамках нього, учні висадили десятки дерев на території своїх шкіл, таким чином привітавши педагогів з Днем вчителя.

Багато дітей поділилося своїми враженнями та розповіли, що висаджувати дерева - необхідно. Також до саджання дерев приєдналися й батьки та волонтери, які допомагали підростаючому поколінню.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що міністерша освіти Новосад вразила деталями про нову українську школу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російськомовні школи масово переведуть на українську: Новосад назвала точну дату

Також "Знай.ua" писав, що у Меркель назвали умову, за якої мінські угоди вважатимуть виконаними