У Верховній Раді є місце не лише роботі, але і романтиці. У всякому разі, такого висновку дійшли користувачі соцмереж, побачивши знімок, опублікований фотографом Богданом Бортаковим.

На фото – нардеп з фракції «Слуга народу» Олександр Куницький, поруч з яким – його колега, що не відводить від Куницького очей.

На думку коментаторів, дівчина висловлює крайню зацікавленість чоловіком. Крім того, нардепів запідозрили в «любовному трикутнику»: ззаду Куницького ніжно обнімає інший нардеп.

Коментатори впевнені, що тепер Куницькому не «відкрутитися», оскільки його колега «уважно слухає і очима їсть».

«Саня, ти попав», — жартують вони в коментарях.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що Ілля Ківа, народний депутат "Опозиційної платформи - За життя" чіпав свої геніталії під час засідання Верховної Ради. Делікатний момент потрапив на камеру журналіста Всеволода Філімоненко.

На сайті Знай.іа писали, що депутати Львівської облради звільнили заступника Володимира Гірняка.

Крім того, Знай.іа писав про те, що на сесійному засіданні Верховної Ради вперше помітили щасливого власника новенького iPhone 11 Pro.