Погода 4 жовтня у Києві від самого ранку буде похмурою. Дощ, який почався вночі, до ранку ослабне, а вдень взагалі скінчиться. Такий прогноз озвучили експерти сайту Sinoptik.

Температура повітря протягом доби майже не змінюватиметься: вночі 10-12 градусів тепла, вдень – 11-13 градусів вище нуля.

За останні 130 років найтепліше 4 жовтня було 1918 року (25.3°), а найхолодніше – 1910 року (-2.6°)

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Ще Знай.ua писав, що Путін відібрав у кримчан єдину радість, більше ніякого моря. Місцевим жителям залишили вузькі проходи до моря, які можуть стати чиєюсь приватною власністю в будь-який час.