Ще влітку головний навчальний корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка почали реставрувати. Однак, вже зараз основні роботи, як припали на фасад, завершилися, пише “Інформатор”.

Як відзначається, уже кілька днів головний корпус КНУ радує студентів своїм оновленим виглядом. Так, знаменитий колір фасаду став ще більш насиченим. Також пофарбували і чорні вставки на колонах біля входу.

Однак зміни торкнулися не тільки зовнішнього боку. Однією із важливих змін стало те, що червоний корпус став доступним для людей з інвалідністю та маломобільних груп людей. І воно не дивно, адже усередині встановили ліфт італійського виробництва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що у 1843 році цей корпус фарбували в білий колір. Через деякий час його все ж перефарбували в бордовий відтінок. Саме в такому вигляді корпус університету Шевченка став відомим для всіх киян і гостей столиці.

Нагадаємо, Ілля Ківа, народний депутат "Опозиційної платформи - За життя" чіпав свої геніталії під час засідання Верховної Ради.

На сайті Знай.uа писали, що депутати Львівської облради звільнили заступника Володимира Гірняка

Крім того, Знай.uа писав про те, що на сесійному засіданні Верховної Ради вперше помітили щасливого власника новенького iPhone 11 Pro.