В столичному парку Перемоги охорона затримала злодійку, повідомляє портал “Наш Киев” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, жінка намагалась викопати хризантеми, що ростуть в парку, і встигла викопати сім кущів, коли її помітила та затримала муніципальна охорона. За останні декілька днів це вже друга спроба викопати кущі, що ростуть у парку Перемоги, де в кінці вересня відкрили другу чергу.

Geplaatst door гоша илык op Woensdag 2 oktober 2019

Нагадуємо, що в кінці вересня вандали пошкодили один з символів Бердянська Запорізької області — фонтан на Азовському проспекті.

Як повідомляв Знай.иа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай.иа писав, що американський президент Дональд Трамп впевнений, що Німеччина, Франція та інші країни ЄС повинні виділяти більше коштів на підтримку України.