Київ атакували шахраї, які представляються працівниками комунальних служб. На цей раз вони представляються працівниками "Київводоканалу".

Про новий вид шахрайства в столиці заговорили кілька тижнів тому. Тоді двоє молодих людей представлялися газовиками. Однак про їхні витівки оперативно попередили населення. Тепер обманщики прикриваються водоканалом.

В компанії попереджають, що контролери "Київводоканалу" завжди заздалегідь попереджають про свій візит, розвішують у під'їздах оголошення. Крім того, у водоканальців є посвідчення єдиного зразка, яке вони можуть пред'явити на вимогу мешканців.

У разі будь-яких сумнівів в особистості перевіряючого телефонуйте у диспетчерську за номером 15-81 або в контакт-центр за номером (044) 202-02-02. Там уточнять, кого і коли до вас посилали.

Як вже писав Знай.uа, у Запоріжжі прокурор зробив непристойну пропозицію їй.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, як на Франківщині накрили церковного злодюгу.

Портал Знай.uа повідомляв, що в Мелітополі шахраї вийшли на новий рівень, замішані голі жінки.