Погода у Києві 3 жовтня не порадує сонцем: небо від самого ранку буде вкрите хмарами. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ, повідомляє сайт Sinoptik.

Ніч буде відносно теплою – 12-15 градусів тепла. Проте вдень температура не підніметься вище 23 градусів.

За останні 130 років найтепліше 3 жовтня було у 1999 році – до 28 градусів вище нуля, а найхолодніше – у 1916 році (2 градуси морозу).

Народний прогноз: 3 жовтня відзначається день святого Євстафія Плакиди. У народі його ще називали Астафій Вітряк. День, як правило, бував вітряний, і за вітром визначали погоду: якщо північний – близько холоднеча; південний – до тепла; західний – до близьких дощів, а східний – до ясної погоди.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.ua писав, що Путін відібрав у кримчан єдину радість, більше ніякого моря. Місцевим жителям залишили вузькі проходи до моря, які можуть стати чиєюсь приватною власністю в будь-який час.